Važna je pot in ne cilj, pravijo modri ljudje. Če bi vedeli, koliko časa smo mi porabili, da smo prišli do imena, logotipa in spletne strani, bi modri drugače mislili. Ampak končno je tudi TOK TOK na spletu. Zadovoljstvo ob tem težko skrivamo, čeprav nam nekatere stvari še niso povsem povšeči. Vendar popolnost tako ali tako ne obstaja, kajne?

Skladišče pred prenovo, februar 2014

Spletno stran nam je izdelal Davor, polnijo pa jo Deanove fotografije, ki že od samega začetka gradijo našo prepoznavnost. Ob tej priložnosti se jima zahvaljujemo za vse in obenem opravičujemo za ves stres, ki jima ga povzročamo. Njune kontaktne podatke smo objavili pod zavihkom Our Story, kjer so objavljeni tudi drugi, s katerimi sodelujemo. Stavimo namreč na lokalne obrtnike, ljudi in znanje, zato se nam zdi pomembno, da jih na naši tukaj tudi predstavimo.

Stran je sicer mišljena kot katalog naših izdelkov in designov, ki si jih izberete in jih prilagodimo vašim željam – na primer: potrebujete posteljo, ki se prilagaja vašemu staremu jogiju, od katerega se ne morete ločiti? Bi radi imeli daljšo čajno mizico Ogler, ker imate razmeroma dolg kavč? Bi radi pisalno mizo z večjim številom polic, ker se knjige in zabavna elektronika kar kopičijo okoli vas? Bi radi imeli predalčnik posebnih mer, ki bi ustrezal tistemu kotičku v dnevni sobi, a ga nikjer ne dobite?

Prve uradne ure v novem prostoru, maj 2014

Pod eseji, oziroma v blogu, bomo opisovali pripetljaje iz življenja mladih in nadebudnih oblikovalcev pohištva. Zagotovo se bo na poti pred nami, na kateri želimo prerasti v podjetje, ki bo izdelovalo kakovostno pohištvo iz slovenskega lesa in ob tem delo ponudilo ljudem v našem okolju, veliko stvari zgodilo. In na koncu bomo, kakor vsi, spoznali, da so imeli modri ljudje prav.

Hvala za podporo in naročila!

Matej, Andrej in Martin